Menu


"Domaća kuhinja" u našem slučaju nije samo prazna fraza – pršuta, sušena po dalmatinskoj recepturi, svinjska i goveđa pečenica, ajvar, turšija i kiseli kupus, dimljene vešalice i kobasice – sve to već dugi niz godina proizvodimo sami bez upotrebe bilo kakvih aditiva. Takođe se trudimo da našim gostima ponudimo i najbolje sto Srbija nudi: homoljska jagnjetina i teletina, sjenički sir, sir sa Zlatara, valjevski kajmak itd.

Internacionalna kuhinja i riblji specijaliteti sa roštilja takođe se nalaze u našoj ponudi.

Ručak ili večeru kod nas možete započeti dalmatinskom pršutom, sjeničkim sirom i domaćim ajvarom uz toplu domaću pogaču; gurmanskim pihtijama, pohovanim  kačkavaljem, jagnjećom sarmicom u maramici ili pečurkama sa orasima.
Zatim uživati u jagnjećem i telećem pečenju ili jaretini na kajmaku i mleku uz krompir ispod sača, a ljubitelji roštilja mogu birati između 60 jela: ćevapi, leskovački uštipci, biftek na žaru,  teleći medaljoni sa pečurkama, mućkalica, rolovana ćureća đzigerica i teleće brizle samo su neki od naših predloga.
Tu su i brojna jela po poruđzbini: karađorđeva, hajdučka, natur, bečka i pariska šnicla, a ljubitelji ribe mogu da se odluče za pastrmku, brancin, šaran ili smuđ na žaru kao i za lignje u vinu.

A sve to možete zasladiti tufahijom, kruškom u vinu, orasnicama, ili palačinkama u šatou.